به گزارش سینماپرس، نشست خبری فیلم «شمال از جنوب غربی» با حضور عوامل و با اجرای محمدرضا مقدسیان برگزار شد.
حمید زرگرنژاد کارگردان این اثر درباره شباهت داستان با قصه فیلم «بازی خونی» و اینکه آیا بر اساس یک ماجرای واقعی بوده است؟ گفت: شاید این برداشت فقط به این دلیل باشد که آن فیلم پیش از فیلم ما پخش شده ولی هیچ ارتباطی به وقایع شهر آمل در دهه ۶۰ ندارد.
امیر آقایی در پاسخ به اینکه آیا جشنواره فجر پس از اتفاقهای سالهای اخیر همچنان معیاری برای سنجش کیفیت آثار فیلمها است؟ ابتدا به اهالی رسانه خسته نباشید گفت و بیان کرد: ای کاش برای شما سالنی در نظر میگرفتند که بتوانید صدای فیلم را خوب بشنوید. باید برای مهمترین مخاطب جشنواره شرایطی بود که فیلم را درست ببینند چون من خودم بسیاری از صداهای فیلم را نشنیدم.
او در پاسخ به سوال طرح شده، بیان کرد: ابتدا خیرمقدم میگویم به منوچهر خان شاهسواری که مسئولیت را گردن گرفتند. البته به هر حال باید متریال برای تغییر وجود داشته باشد. چشم امید ما به ساختههای متفاوت است. ما گونهای از سینما را بلدیم که همه عزیزان به آن سینمای اجتماعی میگویند. امیدوارم فیلمهای اجتماعی هم به اندازه گونه دیگر از فیلمهایی که در سالهای گذشته تولید شده باز جایگاه قبلی خود را پیدا کند. درصورتی هر نگاهی بتواند قصههای خود را روایت کند، جشنواره میتواند تغییر کرده باشد.
وی درباره ویژگی نقشی که در این فیلم بازی کرده بود، گفت: تنها ویژگی برای من حمید زرگرنژاد بود. من سالهاست ایشان را میشناسم. فیلمهایشان را دیدم و وقتی این پیشنهاد مطرح شد یک نکته برایم مهم بود؛ اینکه وقایعی را که رخ داده میخواهیم روایت کنیم. من ترجیح دادم از میان انتخابها این فیلم را انتخاب کنم برای خود حمید زرگرنژاد و تمام تلاشم را انجام دادم که روایتگر مردی باشم که نمیداند با چه کسی زندگی کرده و در زندگیش چه رخ داده است.!؟
او به همراه مخاطب کشف میکند که با چه کسی زندگی کرده است.
زرگرنژاد در این زمینه تاکید کرد: آقای آقایی به این دلیل نقش را پذیرفت که باور داشت این نقش نماینده مردم است.
هومن حاجی عبداللهی نیز که در این فیلم بازی کرده و در نشست پرسش و پاسخ حاضر بود گفت: هر بازیگری دوست دارد در نقشهای مختلفی ظاهر شود و من مترصد این بودم که این اتفاق برایم رخ دهد. حمید زرگرنژاد به من اعتماد کرد و من صد خود را گذاشتم به خصوص آنکه مدیوم سینما برایم اهمیت زیادی داشت. البته در ابتدای کار چالش زیادی با خودم داشتم که چطور پذیرفته میشود ولی همه تلاشم را کردم که امیدوارم همه دوست داشته باشند.
امیرضا دلاوری بازیگر فیلم شمال از جنوب غربی تصریح کرد: این فیلم به من ثابت کرد که سینما بی رحم است به من یاد داد که باید فکر خودت باشی نه دیگران و نه سینما، که این خیلی بد است.
حمید زرگرنژاد در پاسخ به امیررضا دلاوری گفت: من بارها به آقای دلاوری اعلام کردم که وقتی با ما قرارداد میبندید قرارداد دیگری نبندید، کل شب باید منتظر آقای دلاوری میماندیم تا یک پلان ضبط کنیم.
دلاوری گفت: بنده در حین کار شما قرار داد دیگهای نبستم، دلم میسوزد بابت کاراکتری که انتخاب کردم و قرار بود همین فیلم را در جشنواره داشته باشم، بارها بارها من در ویلا نشستم اما هیچ پلانی از من ضبط نشد.
مهدی مددکار تهیه کننده این فیلم در پاسخ به این حواشی گفت: هر اتفاقی که در طول انقلاب اسلامی تاکنون رخ نداده بود در ۶ ماه تصویربرداری ما اتفاق افتاد، از شهادت رئیس جمهور کشور تا انتخابات.
وی با اشاره به اینکه ساخت فیلم جنگی در روستا خیلی سختتر از شهرک سینمایی است گفت: این اتفاقاتی که در این مدت افتاد، نشد که ما با دوستان بیشتر از این وقت بگذاریم، اولین کاری بود که در شمال کشور ضبط شد و امیدواریم این اتفاق باز هم بیافتد.
مددکار در پاسخ به تخریب محیط زیست و منابع طبیعی در این فیلم، تصریح کرد: من جانم را فدای این سرزمین میکنم، همین امروز که ما اینجا هستیم دوستانی هستند که دارند از کشور حفاظت میکنند. انفجارهایی که در جنگل رخ داد در پارک جنگلی رویان بود که تحت نظر سازمان محیط زیست بود.
حمید زرگرنژاد کارگردان این فیلم ادامه داد: حتی یک برگ هم نسوخت، بشکههایی بود که انفجار در آن رخ میداد.
این فیلم حاصل تلاش یک گروه ۲۰۰ نفره است، کار سخت و سنگینی بود خوشحالم که خروجی کار را دوست داشتید. خیلی ها به ما گفتند سر همان فیلمی هستی که تمام نمیشود.؟
ارسال نظر